VDM organiseert bijna maandelijks activiteiten die alleen voor leden bestemd zijn. Uitgangspunt daarbij is de verbinding met de eigen musea en de collectie Dordrecht. Twee keer per jaar bezoeken we interessante exposities elders in de regio of wat verder weg. We houden zoveel mogelijk rekening met de verschillende doelgroepen binnen ons ledenbestand (leeftijd, interesses). Suggesties van de kant van de leden zijn altijd welkom. Gebruikt u daarvoor ons e-mailadres info@verenigingdordrechtsmuseum.nl.

De activiteiten die gepland zijn voor de komende maanden vindt u op deze site en in onze kwartaalberichten, die u digitaal of per post ontvangt. Aanmelden kan uitsluitend via deze website. De activiteiten die we in het verleden al hebben ondernomen vindt u onder ‘afgelopen activiteiten’ op deze pagina. Verdiepende informatie of een verslag van de activiteit leest u bij ‘kunst beeld’.

Wij werken steeds meer samen met de Vereniging Oud Dordrecht en met de Vrienden van de Grote Kerk in Dordrecht. Kijk ook eens op hun sites.

Activiteiten

Wanderlust & Watamula

Inschrijven kunt u via de link in de tekst hieronder.

Locatie
Datum
Prijs
Augustijnenkerk, Dordrecht
18 juni 2022
gratis

180-180 Atelierbezoek DS17

Locatie
Datum
Prijs
Reamurstraat 8, 3316AR Dordrecht
29 juni 2022
€ 5,00

VDM-KunstClub

Locatie
Datum
Prijs
Wijnbar Art & Dining
3 juli 2022
gratis

Wanderlust

Locatie
Datum
Prijs
Dordrecht Museum
12 juli 2022
€. 8,50

Workshop Biesbosch

Locatie
Datum
Prijs
Educatiezolder Dordrechts Museum
16 augustus 2022
€. 25,00

Beelden in Zwijndrecht

Locatie
Datum
Prijs
Het oude Raadhuis, Raadhuisplein 1A, 3331 BT Zwijndrecht
22 september 2022
€. 6,00