Home > Activiteiten > Uitnodiging Vrijmetselarijmuseum

Uitnodiging Vrijmetselarijmuseum

Locatie
Datum
Tijd
Den Haag
30 november 2019
10.30 - ca. 12.00 uur

Aanmelden kan tot 23 november per e-mail: info@vrijmetselarijmuseum.nl

Op 30 november a.s. organiseren de Vrienden van het Vrijmetselarijmuseum, Javastraat 2b in Den Haag een Vriendenbezoekdag.

Aanvang om 10.30 uur met ontvangst met koffie en aansluitend rondleiding. Einde rond 12.00 uur. Toegang met Museumjaarkaart gratis.

Voor meer informatie over het museum klik hier. 

Afbeelding: Avontuur in Azië, Cirque de Pepin. Detail.

Vrienden van Musea

VDM is aangesloten bij de Nederlandse Federatie van Vrienden van Musea (NFVM). Sinds begin dit jaar organiseren een aantal vriendenverenigingen uitwisselingen, waarbij de ontvangende vereniging een rondleiding in ‘hun’ museum aanbiedt aan leden van de andere verenigingen. De bezoekdagen zijn vooral bedoeld voor de eigen leden van de Vriendenverenigingen i.c. VDM leden. De ontvangende museumvrienden heten de bezoekers op de aangegeven dag en tijd welkom en vertellen daarbij hoe zij aan het bezoek invulling willen geven. De bezoekende vrienden komen op eigen gelegenheid en op eigen kosten naar het ontvangende museum en betalen zelf de entree.De ontvangende Vrienden van Musea heten de bezoekers op de aangegeven dag en tijd welkom met een kopje koffie en vertellen daarbij hoe zij aan het bezoek invulling willen geven.

Eventueel gezamenlijk vervoer kan in de eigen vriendenkring worden geopperd en geregeld.

 

Kunst in beeld

  • Kim van Norren Schefferwinnaar 2011

    Kim van Norren, winnaar De Scheffer 2011
    And there is no space, but there's left and right

  • Meer activiteiten