Home > Activiteiten > Een tripje naar Rotterdam

Een tripje naar Rotterdam

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Deelnemers
Rotterdam
10 oktober 2020
10.30 uur
€. 5,= (vervoer en lunch op eigen kosten)
30

Afbeelding: Henri Laurens – la grande musicienne 

Van uitstel komt geen afstel! Ons geplande tripje naar Rotterdam hebben we dit voorjaar moeten cancelen, maar we hebben het opnieuw op de kalender gezet en wel op 10 oktober. Gaat u mee? We verzamelen om 10.30 uur bij de uitgang van CS Rotterdam en wandelen langs een gedeelte van de beelden in de publieke ruimte van Sculpture International Rotterdam (SIR) vanaf de kop van de Westersingel richting Museumkwartier. 

We doen dit onder leiding van Ben Zegers, beeldend kunstenaar en als decaan/lid college van bestuur verbonden aan de Gerrit Rietveld Academie en destijds betrokken bij de ontwikkeling van het beeldenterras aan de Westersingel van het Centraal Station richting Museumkwartier in het kader van Rotterdam Culturele Hoofdstad. 

Hij is tevens de maker van de het beeld “Iedereen is dood behalve wij”, dat in de komende maand september aan de Binnenrotte onthuld zal worden.
Na een kleine lunch of hapje, (al dan niet op eigen gelegenheid), gaan we naar keuze voor de liefhebbers door per OV van Museumkwartier naar de Binnenrotte waar we een unieke uitleg van de kunstenaar krijgen over deze meest recente aanwinst voor de beeldencollectie binnen de publieke ruimte van Rotterdam.
Opgave op de bekende manier via de VDM website en betaling van € 5,- o.v.v. uw lidnummer en ‘Rotterdam’. 

Kunst in beeld

  • Herfstbericht 2020

  • Meer activiteiten