Home > Activiteiten > Bezoek aan het restauratie atelier van het Dordrechts Museum.

Bezoek aan het restauratie atelier van het Dordrechts Museum.

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Deelnemers
Dordrechts Museum
26 januari 2018
13.55 en 15.30
Vol
24

We gaan iets spannends doen! In een ver hoekje van β€˜ons’ museum, achter een deur die u vast nog nooit is opgevallen, bevindt zich het restauratie atelier en hier – in het domein van restaurateur mevrouw Lidwien Speleers – wordt ons een blik gegund in de werkzaamheden en het wel en wee van een restaurateur. Gedurende ons bezoek zal Lidwien Speleers ons deelgenoot maken van de geheimen van haar werk, de technieken die zij gebruikt stap voor stap uitleggen en vertellen welke specifieke kennis en vaardigheid nodig is. Op deze manier krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van het museum en kunt u, gewapend met deze achtergrond informatie, wellicht nog meer genieten van de prachtig onderhouden werken van Jongkind en zijn vrienden in de zalen van het museum.
U begrijpt, het groepje dat in het atelier past zal klein zijn, de ruimte is beperkt. Meldt u dus snel aan! Bent u op het laatste moment verhinderd, geef dit dan aan ons door zodat we iemand anders blij kunnen maken met het opengevallen plaatsje.
De kosten voor deze activiteit bedragen 4,50 euro, uiteraard inclusief een drankje. Wilt u wel uw museumkaart(en) tonen bij de kassa.
Tijdstip : groep 1 verzamelt om vijf voor twee in de hal van het museum. Het bezoekje duurt een uur.
Bij de bevestiging krijgt u de mededeling in welke groep u bent ingedeeld, groep 2 start om half vier op dezelfde middag.
Er is geen discussie mogelijk over de indeling.

Uw aanmelding wordt definitief als u uw bijdrage hebt overgemaakt op bankrekening nummer: NL16INGB0003395896. Vermelding: naam van de activiteit, en uw lidnummer
Op de VDM pas staat uw lidnummer, en of het om een enkele dan wel een duo-pas is.

Kunst in beeld

  • Kim van Norren Schefferwinnaar 2011

    Kim van Norren, winnaar De Scheffer 2011
    And there is no space, but there's left and right

  • Meer activiteiten