Goede opkomst ALV

Ophelia Trio

Presentatie website

Algemene Ledenvergadering VDM 2015

Op woensdag 17 juni stonden ongeveer 100 stoelen in De Zaal te wachten voor de Algemene Ledenvergadering, altijd een belangrijk moment in het verenigingsjaar. Deze grote opkomst en het aanzienlijk aantal officiële afzeggingen, geven een indicatie van de betrokkenheid van de leden. Naast het formele vergaderdeel, waarin het bestuur verantwoording aflegde en plannen verwoorde voor de toekomst, was de informatie over Dordrechts Museum door directeur Peter Schoon ook nu weer een gewaardeerd onderdeel van het programma. De werkgroep public relations presenteerde bij monde van Peter van den Nieuwendijk de nieuwe website. Het Ophelia Trio verzorgde deze keer het inmiddels ook al traditionele muzikale element.

Wie weet (we hopen het!) hebben we deze keer ook nog een nieuwe traditie ingezet: vooraf met de leden bij Art & Dining een daghap nuttigen in de sfeer van de tentoonstelling die in het museum is. Het was geanimeerd en gezellig!

Er kwamen verschillende reacties van leden binnen, we plaatsen de eerste twee:

 

 

impressie door leden

Goede ALV vanavond!

Heerlijk (en gezellig!) met 62 mensen gegeten in Art & Dining…

Mooi concert van het Ophelia-trio…

Goed geleide vergadering na afloop…

En: gezellige nazit in de binnentuin…

Goede formule, voor herhaling vatbaar!

Edmond & Lia Jaspar

 

De ledenvergadering met hapje, muziek en borrel na was een fijne gebeurtenis. De nieuwe website ziet er goed uit. De naborrel hebben wij echter niet meer meegemaakt. Want we hadden de hopper om half tien besteld. Te vroeg gegokt! Toch was het een mooie gebeurtenis. Dat hapje c.a. is voor traditie vatbaar. Je ontmoet toch weer andere mensen. Overigens ook fijn dat VDM goed loopt. Dank voor dit resultaat.  Laat het zo blijven.

Ton en Agaath Pullens

Meer kunst in beeld

De Scheffer

Kim van Norren Schefferwinnaar 2011

Kim van Norren, winnaar De Scheffer 2011
And there is no space, but there's left and right

Seizoensbericht

Zomerbericht 2015

Dijkhuis van Albert Zwaan

De Scheffer

Charlotte Dumas Schefferwinnaar 2008

In de tentoonstelling - Graag gezien- werd haar foto gecombineerd met een schilderij van vroeger.