Home > Activiteiten > KunstClub078

KunstClub078

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Art&Dining, Wijnbar, Dordrechts Museum
4 oktober 2020
15.00 - 17.00 uur
gratis

Helaas kon de borrel op 5 juli 2020 wegens corona-maatregelen niet doorgaan. Heel jammer natuurlijk, maar gelukkig hebben wij alles goed in kaart kunnen brengen en is deze borrel verschoven naar zondag 4 oktober. We zijn er trots op dat we een Dordtse architect als gast hebben. Bertil Dekker (mede oprichter en eigenaar van Stijl architectuur BV BNA) neemt ons mee in de bijzondere kunstdiscipline van architectuur. Stijl Architectuur werkt allround en legt zich niet toe op een bepaalde doelgroep. De opdrachten strekken zich uit van relatief kleine interieuropdrachten tot aan complexe stedenbouwkundige studies en van particuliere woningbouw tot aan appartementen- en kantoorgebouwen. U kent ongetwijfeld enkele van de door Stijl ontwikkelde panden, zoals bijvoorbeeld ‘De Nieuwe LTS’ aan Reeweg Oost. Bertil zal zijn visie op architectuur met ons delen en hij behandelt het thema architectuur in relatie tot Dordrecht.

Normaal gesproken is aanmelden niet nodig maar in het kader van de maatregelen rondom COVID-19 is aanmelding vooraf noodzakelijk. 

Voor kunst- en museumliefhebbers in het algemeen, (jongere) leden van VDM, BDM en Art2B, young professionals, gezinnen en Ik Maak Dordrecht.

Maar vooral óók voor iedereen die eigenlijk nooit naar een museum gaat maar toch wel nieuwsgierig is naar wat daar nou te zien is.

Afbeelding: Bertil Dekker

Kunst in beeld

  • Herfstbericht 2020

  • Meer activiteiten