Home > Activiteiten > Kévin Bray solotentoostelling

Kévin Bray solotentoostelling

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Zaal 13 - hedendaagse kunst Dordrechts Museum
11 maart 2021
14.30 uur
€. 0,00

I.v.m de coronamaatregelen is de lezing afgelast. Dordrechts museum werkt op dit moment aan een film

Afbeelding: Detail – Kévin Bray, What it Found, 2019 print, acryl- en olieverf op doek
245 x 130 cm. Met dank aan Stigter Van Doesburg

Donderdag 11 maart 2021

In verband met de geldende coronamaatregelen is deze activiteit geannuleerd. Dordrechts museum werkt op dit moment aan een film. Deze wordt t.z.t. hier gepubliceerd.

 

Van 8 februari tot 8 augustus 2021 presenteert het Dordrechts Museum een solotentoonstelling van Kévin Bray. Het werk van Bray draait om het verkennen van de mogelijkheden van verschillende media. Hoe interageren media en formats en op wat voor manier beïnvloeden zij elkaar? Gebruikmakend van analoge en digitale schilderkunst tot video en grafisch ontwerp, onderzoekt en bevraagt hij beeld en de productie ervan.

Voor deze tentoonstelling ontwikkelt Bray nieuw werk dat voor het
eerst te zien zal zijn in het Dordrechts Museum. De tentoonstelling is tevens de eerste in een nieuw presentatieprogramma hedendaagse kunst in het Dordrechts Museum.

Het museum is vooralsnog gesloten: Te zijner tijd ontvangt u een link om de film te bekijken, die gemaakt is bij het inrichten van de tentoonstelling. Kévin Bray komt daarin aan het woord en u krijgt een kleine impressie van zijn werk. Maar om dat werk  écht te doorgronden moet u, zodra dit kan, dit met eigen ogen aanschouwen in ons museum. Wij hopen u daar later in het jaar te zien.

Kévin Bray (Frankrijk, 1989) woont en werkt in Amsterdam. In 2018-2019 was hij artist-in-resident aan de Rijksakademie Amsterdam. Zijn werk was te zien in groepstentoonstellingen in internationale presentatie instellingen en musea zoals Palais de Tokyo, Parijs, Polansky Gallery, Praag, Deborah Bowmann, Brussel. Bray wordt vertegenwoordigd door galerie Stigter Van Doesburg.

Kunst in beeld

  • ALV 2020

  • Meer activiteiten