Home > Activiteiten > Kerstconcert

Kerstconcert

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Deelnemers
Schoumanzaal, Dordrechts Museum
26 december 2022
12.00 uur
Vol
120

Vocal Group Route Sixteen

VDM biedt u een uniek kerstconcert aan. Vocal Group Route Sixteen is een enthousiast vierstemmig dames barbershop koor uit Dordrecht. De leiding is in handen van de zeer ervaren dirigente Marlous Luiten. Het koor bestaat 37 jaar en telt momenteel 40 leden uit de regio. De naam is ontleend aan de langs Dordrecht lopende A16. De vier stempartijen van de barbershop worden nog steeds bij hun traditionele namen genoemd, tenor, lead, bariton en bas, of het nu gaat om mannen- of vrouwenzanggroepen. In Nederland is Holland Harmony de koepelorganisatie voor de barbershopkoren. Zij organiseren om de twee jaar een conventie voor zowel de nationale- als internationale koren. Route Sixteen is in 2019 Nederlands kampioen geworden.

Afgelopen oktober is Route Sixteen als Nederlands kampioen naar Ierland afgereisd om deel te nemen aan een internationale conventie. Het koor behaalde daar een mooie derde plaats.

Voor deze uitnodiging richten zij hun gevarieerde muzikaliteit op de kerstperiode, wat altijd een bijzondere tijd is. Klassieke kerstnummers zullen dan ook passeren zoals : I’m dreaming of a white…, Oh Holy night…, Do you hear…,  Jingle bell,…,  maar ook de wat moderne nummers als:  That Santa, Santa tell me, The xmas song. Kortom Route Sixteen staat te popelen u op tweede kerstdag een mooi kerstoptreden te verzorgen.

U kunt zich hierboven aanmelden. De bijeenkomst is incl. 1 drankje p.p.

Kunst in beeld

  • Atelierbezoek Pictura – videoverslag

  • Meer activiteiten