Home > Activiteiten > Kerstconcert 26 december

Kerstconcert 26 december

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Deelnemers
Dordrechts Museum, de zaal
26 december 2015
12.00 - 13.00 uu
gratis
120

Gezien de grote belangstelling is het kerstconcert alleen voor leden. Met een duo kaart kunt u met maximaal twee personen komen, met een enkel lidmaatschap bent u zonder gast van harte welkom.

Goede tradities moet je in ere houden. Op tweede kerstdag, zaterdag 26 december om 12.00 uur is er in De Zaal van het Dordrechts Museum het traditionele kerstconcert. Hierbij nodigt het bestuur alleen de leden uit om in de sfeer van ons Museum op de Tweede kerstdag te komen genieten van de mooie muziek. Dit jaar met een andere muziekgroep dan voorheen, het Sextet Noël.

De Zaal in het Dordrechts Museum gaat om 11.45 uur open, maar van te voren bent u natuurlijk al welkom voor een kopje koffie (op eigen kosten). We hebben ruimte voor 120 mensen in de zaal. Als iedereen zit beginnen we om 12.00 uur met het concert dat tot ongeveer 13.15 uur zal duren. Daarna sluiten we af met een kerstdrankje in de Lounge aangebonden door het bestuur.

Bij Art & Dining kunt u desgewenst lunchen.

Meldt u voor het concert aan via de website. Het is van belang te weten hoeveel leden we bij het concert mogen verwachten.  De toegang is gratis. Wilt u wel uw VDM of museumpas bij de entree laten zien? De ruimte in de zaal is weliswaar beperkt, maar als er veel belangstelling is, kunnen we altijd de deuren open zetten. Heel passend bij de kerstgedachte! We hopen velen van u te ontmoeten.

Sextet Noël

Ons traditionele kerstconcert wordt verzorgd door het Sextet Noël, een gelegenheidscombinatie van zes zangers die (op één na) deel uitmaken van het Vocaal Ensemble Gaudio. Dit grotere ensemble, dat dit jaar 20 jaar bestaat, verzorgt jaarlijks een programma dat geïnspireerd is op de Engelse Ceremony of Lessons and Carols, onder de titel ‘Kerst gezongen en gezegd’. Speciaal voor ons brengt het Sextet Noël een daarvan afgeleid vocaal programma, bestaande uit vertrouwde en nieuwere composities in verschillende talen. We zien uit naar een sfeervolle ontmoeting.

Kunst in beeld

  • Winterbericht 2015

  • Meer activiteiten