Home > Activiteiten > In het licht van Cuyp. Avondopenstelling voor VDM-leden

5 oktober 2021

Uitnodiging volgt

Aanmelden activiteit

afbeelding: Aelbert Cuyp- Rustende ruiters in een landschap- ca. 1655-1660=DM aankoop met steun van Vereniging Rembrandt, 1978

Save the date!!
We hebben er langer op moeten wachten dan we wilden, maar nu is het zover! Op 3 oktober wordt de tentoonstelling ‘In het licht van Cuyp’ geopend. Inmiddels zijn wij, VDM’ers, theoretisch aardig geschoold dankzij lezingen van Sander en Quirine. Maar nu nog de praktijk, het bewonderen van de verzamelde schilderijen van Cuyp en navolgers.
Mede dankzij het Museum krijgen wij daartoe uitgebreid de gelegenheid. Het Dordrechts Museum organiseert namelijk speciaal voor ons VDM-leden een avondopenstelling. Deze openstelling vindt plaats op dinsdag 5 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur. Een uitnodiging met meer informatie volgt nog.

Uiteindelijk moeten we ook dan misschien nog voldoen aan allerlei coronaregels.
Voor nu is het belangrijk dat u die datum in uw agenda noteert en zorgt dat u er bij bent.

Kunst in beeld

• Lezing Sander Paarlberg, 400 jaar Cuyp