Beste mensen van het Dordrechts museum en Vereniging Dordrechts Museum,

Het laatste jaar was echt een geweldig jaar in Dordrecht. Met jullie hulp van een aankoop van de Vereniging, de bijdrage van de gemeente en museum en steun heb ik zoveel kunnen doen. Ik was gisteren een schilderwerk aan t maken van de Dordtse kerk en zou jullie die graag als gift willen geven.

Ik kom oorspronkelijk niet uit Dordrecht, maar ben echt enorm goed verwelkomt door jullie en voel me echt thuis. Ik heb niet van iedereen een email, maar het mijn dank van de andere leden en mensen die me geholpen hebben is natuurlijk even groot.

Ik ga het werk laten inlijsten en snel met een van jullie afspreken om het te overhandigen.

Groetjes,

Ralf

Ralf Kokke, de winnaar van de ‘Regionale Aankoop de Scheffer’ in 2018, heeft een extra schenking gedaan aan het Dordrechts Museum.