Home > Activiteiten > Beelden in Zwijndrecht

Beelden in Zwijndrecht

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Het oude Raadhuis, Raadhuisplein 1A, 3331 BT Zwijndrecht
22 september 2022
16.00 uur
€. 6,00

De Stichting Beeldenpark Drechtoevers viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Bij het vorige lustrum vonden de activiteiten plaats in Papendrecht. Nu is er gekozen voor Zwijndrecht, waar in het Noordpark al een permanente tentoonstelling is van een 40 beelden.

Het plan is nu om onder de titel Vooruitzien een tentoonstelling in te richten in het oude raadhuis, ook wel Kunzt genoemd. 12 al gevestigde beeldend kunstenaars zullen daar werk exposeren en zij hebben op hun beurt weer twaalf jonge kunstenaars uitgenodigd hun eigen werk ten toon te stellen. Lucien den Arend, de oprichter van deze stichting levert een 25e werk aan om zo het 25-jarig bestaan extra te benadrukken. 

Het lijkt ons een leuke afwisseling om deze tentoonstelling in Zwijndrecht onder leiding van een van de bij de stichting betrokken kunstenaars te bezoeken. Misschien zelfs in combinatie met het Noordpark. Voorlopig hebben we 22 september voor deze activiteit genoteerd. De tijd melden wij u nog via deze site. Houd deze dus in de gaten. 

Inschrijven via deze site door €. 6,00 over te maken ivv ‘Beelden in Zwijndrecht’.

Kunst in beeld

  • Een korte terugblik ALV 2022 

  • Meer activiteiten