VDM organiseert bijna maandelijks activiteiten die alleen voor leden bestemd zijn. Uitgangspunt daarbij is de verbinding met de eigen musea en de collectie Dordrecht. Twee keer per jaar bezoeken we interessante exposities elders in de regio of wat verder weg. We houden zoveel mogelijk rekening met de verschillende doelgroepen binnen ons ledenbestand (leeftijd, interesses). Suggesties van de kant van de leden zijn altijd welkom. Gebruikt u daarvoor ons e-mailadres info@verenigingdordrechtsmuseum.nl.

De activiteiten die gepland zijn voor de komende maanden vindt u op deze site en in onze kwartaalberichten, die u digitaal of per post ontvangt. Aanmelden kan uitsluitend via deze website. De activiteiten die we in het verleden al hebben ondernomen vindt u onder ‘afgelopen activiteiten’ op deze pagina. Verdiepende informatie of een verslag van de activiteit leest u bij ‘kunst beeld’.

Wij werken steeds meer samen met de Vereniging Oud Dordrecht en met de Vrienden van de Grote Kerk in Dordrecht. Kijk ook eens op hun sites.

Activiteiten

Een kamer in het rond-Van Strij

Locatie
Datum
Prijs
Deelnemers
Schoumanzaal, Dordrechts Museum
13 juni 2023
€. 8,00
60

KunstZin

Het eerste drankje wordt aangeboden door VDM.

Locatie
Datum
Prijs
Art&Dining, Wijnbar, Dordrechts Museum
30 juli 2023
gratis

The Movies ofwel Filmtheater De Witt

Locatie
Datum
Prijs
The Movies/Filmtheater De Witt
22 augustus 2023
€. 14,00

Excursie Paleis het Loo

Locatie
Datum
Prijs
Deelnemers
Paleis Het Loo
16 september 2023
€. 40,00 + evt. Entree
55