Home > Activiteiten > KunstZin

KunstZin

Locatie
Datum
Tijd
Prijs
Art&Dining, Wijnbar, Dordrechts Museum
30 juli 2023
15.00 - 17.00 uur
gratis

Het eerste drankje wordt aangeboden door VDM.

Aanmelden activiteit

Op zondagmiddag 30 april 2023 vond een hernieuwd treffen plaats van KunstZin in De Wijnbar van Art & Dining. Deze middag stond in het teken van diversiteit in de kunst. Carolyn Mensing – projectleider van de tentoonstelling Galateaprijs – nam de aanwezigen mee in de wereld van deze kunstenaars. Zij hebben allen een recent migratieverleden en laten de toeschouwer via hun kunstwerken zien wat zij hebben meegemaakt. Het was zeer de moeite waard om geïnformeerd te worden over de diverse achtergronden en de strijd die deze kunstenaars hebben gevoerd.

De volgende editie van KunstZin vindt plaats op zondag 30 juli en zal een zomers karakter hebben. Wij houden nog even geheim wat u kunt verwachten, maar het wordt de moeite waard! Via onze nieuwsbrief en de website ontvangt u binnenkort meer informatie. 

KunstZin is een initiatief georganiseerd door het bestuur VDM waarbij alle leden betrokken worden. Wij nodigen u als lid van Vereniging Dordrechts Museum dan ook van harte uit om zondag 30 juli aanwezig te zijn vergezeld van een potentieel lid/leden. Op een laagdrempelige wijze willen wij graag uw genodigde(n) enthousiasmeren lid te worden van onze mooie vereniging. 

Wanneer: zondagmiddag 30 juli 2023
Tijd: 15:00u-17:00u
Waar: Wijnbar Art & Dining waarbij het eerste drankje wordt aangeboden door VDM. Wij hopen u te zien op 30 juli aanstaande. 

Nelleke Smits, Bestuurslid ledenwerving & sponsoren 

Kunst in beeld

  • Interview Denken over schenken

  • Meer activiteiten