Waarom lid worden van VDM: klik hier 

Bent u geïnteresseerd in kunst en cultuur en draagt u in Dordrecht de musea een warm hart toe?  Bent u, net als anderen, van mening dat het mooi zou zijn als vele mensen uit Dordrecht en omgeving betrokken zijn bij een van de oudste verenigingen uit hun stad? Word dan lid van VDM.

Contributie
Leden krijgen allemaal een z.g. duo-pasje en gaan daarvoor €. 45,00 betalen; degenen die nog een “enkel”- lidmaatschap uit het verleden hebben blijven daar €. 40,00 voor betalen.

Als u lid wordt ontvangt u per omgaande een bevestigingsbericht. Na ontvangst c.q. incasso van de contributie volgt zo spoedig mogelijk een welkomstpakket en de ledenpas. Bovendien ontvangt u regelmatig het museummagazine ‘Culthure,’ en onze seizoensberichten met het laatste nieuws.

Met de duo-pas heeft  u voor 2 personen recht op gratis toegang tot de drie Dordtse musea en u kunt deelnemen aan verenigings-activiteiten. Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang.

Ieder lid kan kiezen voor automatische incasso; de overigen ontvangen bij elk winterbericht een verzoek tot betalen, waarbij de juiste bedragen worden aangegeven.

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doe mee aan onze ledenwerf actie!

Huidige leden weten als geen ander wat een lidmaatschap van VDM betekent. Mede door hen verhalen veel mensen over het Dordrechts Museum, Huis van Gijn en Hof van Nederland en wordt de Dordtse kunstcollectie rijker en sterker doorgegeven aan de generaties na ons.

Met meer leden kunnen wij nog meer mogelijk maken. Gaan de musea met de vaste collectie en hun tentoonstellingen nog meer over de tong.

Kent u iemand die ook betrokken wil zijn bij kunst en cultuur in Dordrecht? Bent u zelf geïnteresseerd? Of zoekt u nog een bijzonder cadeau? Dan is dit een mooi moment. Geef een cadeaubon!

 

Lidmaatschap cadeau

Wilt u een VDM-lidmaatschap cadeau geven voor één jaar á €. 45,00? Een VDM cadeaubon is verkrijgbaar via het aanmeldformulier op de website met vermelding van de benodigde gegevens (donateur/begunstigde).